Nosaltres

KamBrass neix l’any 2017 a Barcelona. Amb només quatre anys de la seva formació, han estat premiats a diversos concursos reconeguts mundialment; 2n Premi a l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition, Gold Star en les categories Emergent i Professional del Music and Stars Awards, el 3r Premi del Philip Jones Brass Preis, 3r Premi al Concurs Cambra Romànica d’Andorra i l’American Brass Quintet Prize del Fischoff Chamber Music Competition d’Estats Units.

Al mes de setembre de 2021 actuaran a dos reconeguts festivals del territori suís: el Festival Musikdorf Ernen i al Swiss Chamber Music Festival d’Adelboden, estrenant dues obres d’encàrrec. El mes de maig de 2021 van debutar a la Luzerner Orchesterhaus i, anteriorment també han ofert concerts per Suïssa, Illes Balears i Catalunya, on van ser seleccionats al Barcelona Obertura Spring Festival i al Cicle de Joves Intèrprets de l’Ametlla del Vallès.

La seva formació es va iniciar a l’Escola Superior de Música de Catalunya i actualment s’estan especialitzant en un màster de música de cambra a la Hochschule für Musik de Lucerna amb músics professionals com Olivier Darbellay, Immanuel Richter, Martin Schippers i Lukas Christinat.

Guillem Cardona Zaera

Trompeta

Joan Pàmies Magrané

Trompeta

Maria Servera Monserrat

Trompa

Xavier Gil Batet

Trombó

Oriol Reverter Curto

Tuba

Ens han escoltat...

Vols col·laborar amb el projecte?