Nosaltres

KamBrass, un quintet de vent metall nascut l’any 2017 a Barcelona, és una de les agrupacions amb més projecció del panorama musical actual. La curiositat i la passió per la música de cambra són els incentius que comparteixen els cinc amics per crear aquest projecte. L’interès per a l’estrena d’obres inèdites, la música original per a la formació i els arranjaments idiomàtics estableixen la versatilitat com a segell identitari, representada a través del repertori a cada concert. Sempre amb la musicalitat com a eix vertebral.

Durant la seva trajectòria han estat guardonats amb diversos premis i reconeixements internacionals. Al 2022 van obtenir el 1r Premi del Philip Jones Brass Preis a Lucerna, el 2n Premi al prestigiós concurs Antón García Abril de Baza, Granada i el 2n Premi al concurs Cambra Romànica d’Andorra. Aquest mateix any, van ser seleccionats pel Quartet Casals per a participar a la 2a Jornada per a Formacions Professionals de Música Cambra de Vic i becats per Joventuts Musicals Internacionals per a formar part del Chamber Music Campus 2022 de Weikersheim, Alemanya, amb el director artístic i fundador d’Artemis Quartet, Heime Müller. Al 2021 van ser premiats amb l’American Brass Quintet Prize del Fischoff Chamber Music Competition d’Estats Units i també semifinalistes del reconegut concurs Juventudes Musicales de España. Al desembre de 2020 van rebre el 2n Premi a l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition i el premi Gold Star en les categories Emergent i Professional del concurs online Music and Stars Awards.

Han actuat a reconeguts festivals nacionals i internacionals. A escala nacional, recentment han estat seleccionats a la Xarxa de músiques de Joventuts Musicals de Catalunya per al catàleg 2022-2023; també han estat programats al Barcelona Obertura Spring Festival i Palma Clàssica, actuant en espais emblemàtics com la Fundació Joan Miró de Barcelona i el Castell de Bellver de Palma de Mallorca. En l’àmbit suís, han debutat al Festival Musikdorf Ernen, al Swiss Chamber Music Festival d’Adelboden, Davos Music Festival, Luzerner Orchesterhaus, entre d’altres. Properament, presentaran el seu projecte a ciutats com Zürich, dins els festivals Zunftkonzerten Zürich i Musikpodium Zürich; Torroella de Montgrí, dins el festival Fringe; Burgos; Vitoria; Ourense; entre d’altres.

Actualment, s’estan especialitzant en el màster de música de cambra a la Hochschule für Musik de Lucerna amb músics com Antonio Lagares (Azahar Ensemble), Daniel Dodds (Festival Strings Lucerne), Immanuel Richter (Basel Sinfonieorchester), Olivier Darbellay (Berner Sinfonieorchester), Martin Schippers (Concertgebouw Orchestra), Thomas Rüedi (solista internacional) i Lukas Christinat (Luzerner Sinfonieorchester). La seva formació es va iniciar a l’Escola Superior de Música de Catalunya sota el mestratge de Pablo Manuel Fernández. Professionals com Matthias Hoffs (German Brass), Achilles Liarmakopoulos (Canadian Brass), el quintet Spanish Brass, entre d’altres també han participat en l’etapa acadèmica de l’agrupació.

Guillem Cardona Zaera

Trompeta

Joan Pàmies Magrané

Trompeta

Maria Servera Monserrat

Trompa

Xavier Gil Batet

Trombó

Oriol Reverter Curto

Tuba

Ens han escoltat...

Vols col·laborar amb el projecte?