Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London
[email protected]
00 (123) 456 78 90

Follow Us

Sobre nosaltres

KamBrass Quintet Mont Caro

KamBrass, nascut l’any 2017 a Barcelona, és una de les agrupacions amb més projecció del panorama musical actual.

La curiositat i la passió per la música de cambra són els incentius que comparteixen els cinc amics per crear aquest projecte. L’interès per a l’estrena d’obres inèdites, la música original per a la formació i els arranjaments idiomàtics estableixen la versatilitat com a segell identitari, representada a través del repertori a cada concert. Sempre amb la musicalitat com a eix vertebral.

Veure més

Durant la seva trajectòria han estat guardonats amb diversos premis i reconeixements internacionals. Al 2022 van obtenir el 1r Premi del Philip Jones Brass Preis a Lucerna, el 2n Premi al prestigiós concurs Antón García Abril de Baza, Granada i el 2n Premi al concurs Cambra Romànica d’Andorra, KamBrass també fou nominat al Prix Credit Suisse Jeunes Solistes 2022. Aquest mateix any, van ser seleccionats pel Quartet Casals per a participar a la 2a Jornada per a Formacions Professionals de Música Cambra de Vic i becats per Joventuts Musicals Internacionals per a formar part del Chamber Music Campus 2022 de Weikersheim, Alemanya, amb el director artístic i fundador d’Artemis Quartet, Heime Müller. En el mateix campus, els van guardonar amb el premi a la participació en el Festival Hohenloher Kultursommer 2023. Al 2021 van ser premiats amb l’American Brass Quintet Prize del Fischoff Chamber Music Competition d'Estats Units i també semifinalistes del reconegut concurs Juventudes Musicales de España. Al desembre de 2020 van rebre el 2n Premi a l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition i el premi Gold Star en les categories Emergent i Professional del concurs online Music and Stars Awards.

Actuen a reconeguts festivals nacionals i internacionals. Recentment, han estat seleccionats a Musethica per participar a la temporada 2023-2024 i també a Xarxa de músiques de Joventuts Musicals de Catalunya per al catàleg 2022-2023; també han estat programats al Barcelona Obertura Spring Festival i Palma Clàssica, actuant en espais emblemàtics com la Fundació Joan Miró de Barcelona i el Castell de Bellver de Palma de Mallorca. En l’àmbit suís, han debutat al Festival Musikdorf Ernen, al Swiss Chamber Music Festival d’Adelboden, Davos Music Festival, Luzerner Orchesterhaus, entre d’altres. Properament, oferiran concerts a Suïssa, dins del cicle 40 min Special del Lucerne Festival; Alemanya, dins del festival Kultursommer Hohenloher 2023; a Burgos, a la Societat Filharmònica; a Santander, dins del Festival Internacional; entre d’altres.

Complementen aquesta activitat amb formació acadèmica a càrrec de professors com Isabel Charisius (Alban Berg Quartet), Antonio Lagares (Azahar Ensemble), Daniel Dodds (Festival Strings Lucerne), Immanuel Richter (Basel Sinfonieorchester), Olivier Darbellay (Berner Sinfonieorchester), Martin Schippers (Concertgebouw Orchestra), Thomas Rüedi (solista internacional) i Lukas Christinat (Luzerner Sinfonieorchester). La seva formació es va iniciar a l'Escola Superior de Música de Catalunya sota el mestratge de Pablo Manuel Fernández i ha continuat amb el màster de música de cambra a la Hochschule für Musik de Lucerna (Suïssa). Professionals com Rainer Schmidt (Hagen Quartet), Jonathan Brown (Quartet Casals), Matthias Hoffs (German Brass), Achilles Liarmakopoulos (Canadian Brass), el quintet Spanish Brass, entre altres, també han participat en l'etapa acadèmica de l'agrupació.

Press kit

Reconeixements
internacionals

Qui som?

Guillem Cardona Zaera

Guillem Cardona Zaera

Trompeta

Joan Pàmies Magrané

Joan Pàmies Magrané

Trompeta

Maria Servera Monserrat

Maria Servera Monserrat

Trompa

Xavier Gil Batet

Xavier Gil Batet

Trombó

Oriol Reverter Curto

Oriol Reverter Curto

Tuba

Premsa

Que han dit de nosaltres?

+40

Concerts Nacionals

+25

Concerts Internacionals

150+

Awards Won

"KamBrass Quintet no només és un festí per les orelles, sinó també un goig pels ulls i la intimitat conmovedora del seu diàleg."

Michael Flückiger

Zofinger Tagblatt

"El quintet KamBrass va saber fer vibrar la sala amb un programa variat i va mantenir una conversa divertida."

Andreas Zurbriggen

Publicista musical i compositor

"La seva actuació va combinar l'agradable sonoritat de grup i la interacció absolutament brillant."

Gerda Neunhoeffer

Luzerner Zeitung

“Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Vestibulum ligula porta felis euismod semper. Cras justo odio.”

Coriss Ambady

Financial Analyst

“Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Vestibulum ligula porta felis euismod semper. Cras justo odio.”

Cory Zamora

Marketing Specialist

“Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Vestibulum ligula porta felis euismod semper. Cras justo odio.”

Nikolas Brooten

Sales Manager

Uneix-te als nostres amics

Ens vols ajudar amb el nostre projecte? Entra a la comunitat i forma part dels nostres amics.

Vull unir-me